Termeni si conditii

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea CHLOE PASTICCERIA SRL in calitate de proprietar al website-ului https://cofetariachloe.ro/, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarui utilizator care viziteaza acest site in vederea efectuarii comenzilor si rezervarilor online.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 – Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si a Legii de punere in aplicare a prevederilor GDPR, Societatea CHLOE PASTICCERIA SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra prin completarea a formularului din pagina de finalizare comanda.

Societatea CHLOE PASTICCERIA SRL, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul paginii web https://cofetariachloe.ro//termeni-si-conditii/ prin efectuarea comenzilor, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Datele colectate si/sau prelucrate:

– nume;

– prenume;

– telefon;

– adresa;

– adresa de e-mail;

Putem folosi adresa dvs de email sau numarul de telefon pentru a va contacta atunci cand apar oferte si promotii care va pot interesa.

Daca doriti sa nu mai fiti contactat, va rugam trimiteti un email la adresa: chloepasticceria@yahoo.com impreuna cu toate datele de identificare.